Projektledning för butiker & 
kommersiella miljöer.

 

Vi projektleder, leveransplanerar och gör avrop samt leveransbevakar allt till färdig leverans och slutbesiktning.

Vid en nyetablering är det många aktörer som är involverade och vi hjälper er att samordna leverantörer och underentreprenörer. På så sätt kan ni bekymmersfritt fokusera på er kärnverksamhet medan vi för projektet i mål.

Vid ombyggnation eller renovering ser vi till att driva projektet på ett smidigt sätt, som tillåter er att ha öppet precis som vanligt utan att er försäljning påverkas.

Med oss som projektledare får ni kompetens och erfarenhet från många genomförda projekt i branschen. Vi ser till att kvalitet, pris och utförande hänger ihop och följs upp på ett professionellt sätt.

Våra Tjänster inom Projektledning 

Vi erbjuder omfattande tjänster inom projektledning för butiker och kommersiella miljöer. Genom vår expertis och erfarenhet säkerställer vi att ditt butikskoncept realiseras på ett effektivt och professionellt sätt.

1. Projektledning och Leveransplanering

Vi projektleder hela processen, från den initiala planeringen till slutbesiktning. Detta inkluderar leveransplanering, avrop och leveransbevakning för att säkerställa att allt material och utrustning levereras i tid och enligt specifikationerna.

2. Samordning av Leverantörer och Underentreprenörer

Vid nyetablering involveras många aktörer. Vi hjälper till att samordna leverantörer och underentreprenörer, vilket gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi säkerställer att projektet genomförs smidigt och enligt plan.

3. Ombyggnation och Renovering

Vid ombyggnation eller renovering driver vi projektet på ett sätt som tillåter er att hålla butiken öppen och verksamheten igång utan att försäljningen påverkas. Vi arbetar effektivt för att minimera störningar och säkerställa en smidig övergång.

4. Kvalitetssäkring och Uppföljning

Med oss som projektledare får ni tillgång till kompetens och erfarenhet från många genomförda projekt inom branschen. Vi ser till att kvalitet, pris och utförande hänger ihop och följs upp noggrant för att säkerställa att alla aspekter av projektet möter era förväntningar och krav.

Varför Välja Oss? 

  • Erfarenhet och Expertis: Med en gedigen bakgrund inom projektledning för butiker och kommersiella miljöer, kan vi erbjuda insikter och lösningar som gör skillnad.
  • Hållbarhet och Effektivitet: Vi strävar efter att integrera hållbarhet i alla våra butikskoncept, vilket inte bara bidrar till en bättre miljö utan även till långsiktiga kostnadsbesparingar.
  • Sömlös Integration: Vår metodik säkerställer att projektet löper smidigt från början till slut, vilket gör att ni kan fokusera på att driva er verksamhet utan avbrott.

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med projektledning för ditt butikskoncept? Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en säljpitch!

Med vår omfattande erfarenhet och starka fokus på hållbarhet, är vi din ideala partner för att skapa innovativa och framgångsrika butikskoncept. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan hjälpa till att förverkliga din vision. Låt oss tillsammans skapa butikskoncept som inte bara inspirerar, utan också driver affärsframgångar.